• Wijzigingen teams breedtesport

 • Eerste helft veld is alweer even voorbij en de voorbereidingen voor het nieuwe zaalseizoen zijn in volle gang. Ondertussen zijn er wat mensen afgehaakt en aangehaakt dus vandaar deze update voor de zaal.
  Tevens ook een korte terugblik op eerste helft veld:
  Die Haghe 3, een jonge ploeg die nog zoekende is naar hun eigen spel. Met trainingen van Stefaan en begeleiding van het coachingsduo Raymond en Kyra zal het zeker een mooi zaalseizoen gaan worden. Trek de mooie aanvallen door naar de tweede helft en blijf werken voor elkaar!
  Die Haghe 4 maakte een goede start en op wat (overbodig) spannende wedstrijden, die in gelijke stand eindigde, na zijn ze toch 'herfst' kampioen geworden en staan zij mooi bovenaan.
  Die Haghe 5, een zondagploeg, met veel zaterdagwedstrijden, hoor je nooit klagen en zorgen dat zij compleet in het veld staan. Ze pakken hun doelpuntjes mee, ook tegen selectieploegen. Gelukkig in de zaal meer zondagploegen.
  Last but zeker niet least ons Die Haghe 6. Een zeer gemotiveerde groep, staan altijd met velen op het veld te trainen, met een mooi eindresultaat; Kampioenen! Ga zo door en maak er in de zaal weer een feestje van!
   
  Kijk via onderstaande link de nieuwe opstellingen;
   https://www.diehaghe.nl/2022/11/22/wijzigingen-teams-breedtesport/