• Club-scheidsrechtersbeleid

  Club-scheidsrechtersbeleid:
  Als team ben je verantwoordelijk voor het regelen van een scheidsrechter voor de voor jou team aangewezen wedstrijd. Dit houdt in dat je onderling gaat regelen wie er van jou team gaat fluiten. Deze persoon is verantwoordelijk voor het feit dat er een scheidsrechter staat. Of je nou zelf de wedstrijd fluit, of dat je iemand anders van de vereniging hiervoor benaderd, zolang er een scheidsrechter staat heb je je plicht gedaan. Trainers/coaches en/of teambegeleiders van het aangewezen team monitoren of deze verdeling daadwerkelijk plaats vindt.


  Wees creatief in het vinden van een scheidsrechter: Vind spelers die het leuk vinden te fluiten, biedt bijvoorbeeld aan in ruil voor het fluiten een keertje een training over te nemen, zorg voor een extra drankje bij de volgende training of besluit met je team allemaal een paar euro in te leggen; alles kan en mag! Zolang de te fluiten teams maar niet in de steek worden gelaten.

  In de verdeling is rekening gehouden met personen die vrijgesteld zijn van fluiten (trainer-coaches, JC-, TC-, Bestuursleden en het wedstrijdsecretariaat). Het aantal te fluiten wedstrijden per ploeg is gebaseerd op het aantal personen dat niet is vrijgesteld.

  Als aanwijzer ben ik graag op de hoogte wie er van welk team komt fluiten, of wie de wedstrijd overneemt. Ik deel aan de trainer, coach of teambegeleider van elk team een formulier uit met de door jou team te fluiten wedstrijden. Dit formulier wil ik graag een week voor de eerste speelronde ingevuld terug via onderstaand emailadres of persoonlijk wanneer jullie mij zien in de zaal of op het veld. Voor alle tussentijdse veranderingen betreft de wedstrijden wil ik persoonlijk op de hoogte worden gehouden. Dan kan ik alle scheidsrechters voor het weekend in de Sportlink-app plaatsen. Voor alle overige vragen en het inleveren van de formulieren kan er gemaild worden naar scheidsrechters@diehaghe.nl

   

 • Indeling eerste weken zaal:

      Oefenwedstrijden      
    Datum Aanvang Team Scheidsrechter  
    Dinsdag 16/11 18:00 E1 A1 (Zoë)  
        E2 A1 (Tijn)  
        E3 A2 (Yagmur en Iza)  
             
    Zaterdag 20/11 10:30 B2 3 (Pieter)  
      14:00 D2 3 (Victor)  
             
      Competitie      
    Datum Aanvang Team Scheidsrechter  
    Zaterdag 27/11 10:00 E3 6  
        E2 7  
      12:00 B2 Selectie  
      13:00 C2 Selectie  
      14:00 A2 4  
      15:10 D2 4  
             
    Zondag 28/11 12.00 6 5  
      13.15 7 6  
             
    Zaterdag 4/12 13:10 F1 A2  
        F2 5  
      14:10 D3 7