• Korfbalvereniging Die Haghe, de eerste 100 jaar.

  Beste (ex)Die Haghelingen en overige belangstellenden.

  Welkom op deze pagina. De reüniecommissie is druk bezig met het organiseren van de reünie op zaterdag 4 juli 2020. In eerste instantie wilden wij een jubileum fotoboek laten maken, maar gezien de kosten in relatie tot de verwachte afname leek dat toch niet zo’n goed plan. Maar omdat we al in diverse historische stukken aan het snuffelen waren, leek het ons toch wel leuk om een groter publiek kennis te laten nemen van onze 100 jarige historie. Daarom gaan wij het komende jaar proberen om iedere maand een deel van de historie op deze site te plaatsen. Zo zal straks wel degelijk een overzicht ontstaan van de belangrijkste gebeurtenissen uit onze historie.

  Misschien heeft u ook leuke herinneringen, mooie foto’s, of wat nog meer te bedenken is die een aanvulling kunnen zijn op wat er geplaatst is en nog gaat worden. Wij zouden het zeer op prijsstellen als u dit ons laat weten. Indien nodig kunnen we misschien ook langskomen om iets op te halen. Ook fotomateriaal, dat wij wellicht kunnen scannen.

  Wij horen ook graag van u mocht blijken dat er fouten en/of onvolledige informatie staan vermeld. Het doel is om een zo betrouwbaar mogelijke weergave van de feiten te vermelden.
  Meld het ons op het email adres van de reünie:   reunie2020@diehaghe.nl

  We hopen zo een aanzet te geven voor de start van een archief dat de komende jaren aangevuld kan worden met nieuwe gebeurtenissen en zo een interessant naslagwerk kan zijn voor wat Die Haghe had en (nog steeds) heeft te bieden aan haar leden en belangstellenden.

  Zo, nu wordt het tijd om te beginnen. We beginnen uiteraard bij het ontstaan van Die Haghe.

  Ellen, Hennie, Harry en René.