• Lid worden

  Heb je zin om te gaan sporten? Kom korfballen bij Die Haghe! Je mag gratis 5 korfbaltrainingen meedoen.

  Korfbal is leuk
  Korfbal is een teamsport. Met jongens en meisjes door elkaar zit je in 1 team. Je maakt veel vrienden en vriendinnen, daardoor is het extra gezellig. Korfbal doe je binnen en buiten. In de zomer en in het voorjaar korfbal je buiten en in de winter korfbal je binnen in een sporthal.

  Leuke feestjes
  Naast het korfbal zijn er ook leuke andere activiteiten zoals het Sinterklaasfeest, Halloweenfeest, disco, kamp en een eindfeest met optredens door en voor de kinderen.

  Ben je tussen de 4½ en 7 jaar
  Bij de kangoeroes maak je op spelende wijs kennis met de korfbalsport. Je doet veel spelletjes en je leert vangen en gooien en hoe je moet schieten in de korf. De training voor de kangoeroes is iedere zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur op het korfbalveld van Die Haghe. Dit is aan de Baambruggestraat 10.

  Ben je tussen de 4½ en 7 jaar dan mag je vrijblijvend 5x meetrainen. Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Van november tot en met maart vindt deze training op zaterdag plaats in de gymzaal aan de Baambruggestraat (ingang judo Lu Gia Jen).

  Ben je 7 jaar of ouder en wil je meetrainen?
  Of heb je andere vragen? Neem dan eerst contact op met Ellen Brouwer. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0174-220055 of per 
  e-mail: michel.ellen2000@gmail.com.

   

  Aanmeldingsformulier
  https://www.diehaghe.nl/wp-content/uploads/2018/06/AANMELDINGSFORMULIER-KV-DIE-HAGHE-2018-2019-Definitief1.pdf