• Heb je zin om te gaan sporten? Kom dan korfballen bij Die Haghe! Je mag gratis 5 korfbaltrainingen meedoen.

  Korfbal is leuk
  Korfbal is een teamsport. Met jongens en meisjes door elkaar zit je in 1 team. Je maakt veel vrienden en vriendinnen, daardoor is het extra gezellig. Korfbal doe je binnen en buiten. In de zomer en in het voorjaar korfbal je buiten op het veld en in de winter korfbal je binnen in de zaal van de Sportcampus in het Zuiderpark.

  Leuke feestjes
  Naast het korfbal zijn er ook leuke andere activiteiten zoals het Sinterklaasfeest, Halloweenfeest, disco, kamp en een eindfeest met optredens door en voor de kinderen.


  Ben je tussen de 4 en 7 jaar
  Bij de kangoeroes maak je op spelende wijs kennis met de korfbalsport. Je doet veel spelletjes en je leert vangen en gooien en hoe je moet schieten in de korf. De training voor de kangoeroes is iedere zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur op het korfbalveld van Die Haghe. Dit is aan de Baambruggestraat 10.

  Ben je tussen de 4 en 7 jaar dan mag je vrijblijvend 5x meetrainen. Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Van november tot en met maart vindt deze training op zaterdag plaats in de gymzaal van de Sportcampus in het Zuiderpark.

  Ben je 7 jaar of ouder en wil je meetrainen?
  Of heb je andere vragen? Neem dan eerst contact op met de jeugdcommissie van Die Haghe: jeugdcommissie@diehaghe.nl

  Aanmeldingsformulier