• Hoe werkt bestellen via SponsorKliks

  Waarschijnlijk koopt u al regelmatig via het internet. Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!

  Vanaf nu is het voor iedereen die Die Haghe een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren. Klik de volgende keer dat je iets online wilt kopen ga dan eerst naar de website van Die Haghe. En dan op de homepage klik je op "Bestellen via Kv Die Haghe".

  Door op deze link te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, WEhkamp, Zalando, HEMA en nog veel meer. Kijk eens in het kader 'Sponsorkliks winkels KV Die Haghe' om te zien welke winkels allemaal meedoen.

  Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Die Haghe een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van onze vereniging. Of u nou rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt gewoon hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij als vereniging hier direct van!

  Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Je kunt terecht bij 4.500 restaurants, waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
  Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook! 

  Via je telefoon kan ook kijk hiervoor  -> "Download de sponsorkliks APP".

  Alvast bedankt namens Die Haghe!

   

 • Sponsorkliks winkels KV Die Haghe