• ReKo - Rekreanten Korfbal bij KV Die Haghe

 • Rekreatief Korfballen met Die Haghe, Reko: Plezier staat voorop!

  Stel je voor: een gezellige groep Rekreanten, bestaande uit oud-spelers en korfbalouders, verenigd onder de vlag van Die Haghe. En het mooie nieuws? Iedereen is van harte welkom om zich aan te sluiten bij deze bruisende Rekreantenkorfbal (Reko) groep!


  Wat maakt onze Reko groep zo speciaal? Nou, ten eerste trainen we onder de bezielende leiding van ervaren coaches. Het mooie daarvan is dat iedereen in zijn of haar eigen tempo kan trainen, waarbij plezier altijd het belangrijkste doel is. Geen stress, geen druk, gewoon lekker genieten van het korfballen.

  En raad eens? Er zijn geen strenge eisen om mee te doen, behalve dan dat je gezellig moet zijn! Of je nu een doorgewinterde korfballer bent of nog nooit een korf hebt gezien, we verwelkomen je met open armen en helpen je graag om de fijne kneepjes van het korfballen te leren. Het draait allemaal om samen plezier hebben!

  Na zo'n energieke training is het tijd voor ontspanning. Wat dacht je van gezellig samen iets drinken en bijpraten? We geloven dat het sociale aspect net zo belangrijk is als het sportieve, dus na de training maken we graag tijd voor een praatje en een lach.

  En wanneer kun je met ons meedoen? Tijdens de veldperiode schitteren we elke woensdagavond buiten van 19:30 tot 20:45 uur. Tijdens de zaalperiode (november - maart) trainen we op woensdag van 20:00 tot 21:00 uur in de Sportcampus van het Zuiderpark.

  En het wordt nog beter: je mag het allemaal een maand lang vrijblijvend uitproberen voordat je besluit lid te worden. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze Reko groep en ontdek de perfecte mix van sport, plezier en gezelligheid bij Die Haghe!

  Wil je meetrainen of heb je vragen, neem dan contact op met een van de trainers:
  Raymond Vermaas 06-10229322 en Kyra Rietbroek  06-44654449