• Zaterdag 22 juni 2024
  de laatste training van dit seizoen,

  Vanaf Zaterdag 24 augustus 2024
  zijn alle kangoeroes weer welkom om te komen trainen.

 • De kangoeroe Klup!

 • De Kangoeroes
  Korfballen is er natuurlijk ook voor de allerkleinsten, dit zijn de Kangoeroes. Samen met andere Haagse korfbalverenigingen vormen wij de KangoeroeKlup!

  Voor wie?
  De Kangoeroes bestaan uit jongens en meisjes tussen de 3,5 en 6 jaar, die het leuk vinden om met elkaar te sporten, spelen, bewegen en leren korfballen.
  Wat doen we dan zoal op een training?
  Onder leiding van 5 enthousiaste trainers zijn de kinderen lekker een uur aan het sporten, spelen en bewegen. 
  Wij hebben veel en mooie materialen om de kinderen op allerlei manieren in bewegingen te krijgen. Met een racket een bal omhooghouden, lopen op balanceerplanken, gooien en vangen met linten, doeken, springtouwen, kruipen door hoepels en nog veel meer!
  Natuurlijk oefenen we ook het schieten op de korf, gooien en vangen, overspelen en samenwerken. Ook doen we oefeningen om goed te leren rennen. Die oefeningen bestaan bijvoorbeeld uit huppelen, springen en zijwaarts lopen.
  Spelletjes zoals tikkertje mogen natuurlijk niet op de training ontbreken. Vaak doen we deze spelletjes/oefeningen in circuitvorm.
   
  Natuurlijk gaat dit allemaal op een speelse manier en staat plezier voorop.
  Ben je benieuwd geworden en ben je tussen de 3,5 en 6 jaar kom dan eens langs bij ons. We trainen op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur. Dat is in de veldperiode op het veld van Die Haghe aan de Baambruggestraat.  In de winterperiode (eind oktober t/m maart) trainen we in de gymzaal van de Sportcampus in het Zuiderpark.

  De eerste 5 keer mag je gratis meetrainen en dus gewoon even kijken of je het leuk vindt. Je bent op elk moment welkom om mee te komen trainen.


  Wil je meer informatie mail dan naar: jeugdcommissie@diehaghe.nl