• Sponsor worden

  Heeft u interesse in sponsoring van Die Haghe? Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden beschreven om de vereniging te sponsoren.

  Sponsormogelijkheden:

  1. Hoofdsponsor
  2. Bordsponsor
  3. Teamsponsor
  4. Korfsponsor
  5. Evenementensponsor

  1. Hoofdsponsor (met naamsverbinding is mogelijk)
  Vraag naar de mogelijkheden bij de sponsorcommissie.

  2. Bordsponsor
  Langs het veld kunt u een bord laten plaatsen met uw bedrijfsnaam/logo erop. In de zaalperiode hangt er een banier in onze thuishal tijdens de thuiswedstrijden van onze selectie. U levert uw bedrijfsnaam/logo aan en wij regelen de rest.

  3. Teamsponsor
  Als teamsponsor bij Die Haghe bent u sponsor van een team (u mag uw voorkeur uitspreken). U kunt dit team voorzien van shirts en eventueel trainingspakken en/of tassen met uw bedrijfslogo en ??naam. De keuze van deze kleding gaat in overleg met de sponsorcommissie met reden dat alle teams uniform gekleed worden.

  4. Korfsponsor
  Bij KV Die Haghe is er de mogelijkheid om een set korven te sponsoren. Met een set wordt bedoeld 2 korven, waarbij uw bedrijfslogo ?? of naam op de korf wordt geplakt door middel van een door het KNKV goedgekeurde sticker. Deze korven worden dan tijdens de thuiswedstrijden gebruikt.

  5. Evenementensponsor
  U kunt als sponsor ook éénmalig een evenement sponsoren. Jaarlijks vinden er bij Die Haghe diverse evenementen plaats, zoals o.a.: jeugdkamp, pinkstertoernooi (driedaags druk bezocht evenement), wijkdag, schoolkorfbaltoernooi etc. Bijna elke vorm van reclame is mogelijk, of het nu een bal is of shirts, een reclamebord of vlag, naamsverbintenis aan een activiteit of een stapel pannenkoeken.

  Voor vragen en om de mogelijkheden en kosten te bespreken kunt u terecht bij de sponsorcommissie via emailadres sponsorcommissie@diehaghe.nl.