• KNKV wedstrijdzaken App / Vrijwilligers

  • Steeds meer korfbalzaken gaan via de mobiele telefoon en dan met name via de KNKV Wedstrijdzaken app. Deze app wordt al enige tijd gebruikt door spelers en scheidsrechters om digitaal wedstrijden in vast te leggen. Maar en kan veel meer !!! Als je als speler/ouder een account aan maakt komt ook het wedstrijdprogramma van jouw team naar voren. Sinds kort zijn daar ook alle trainingen aan toegevoegd. Zo kan je in een opslag zien wanneer er wel een geen training is. Daarnaast kun je aangeven per training of wedstrijd of je aanwezig bent. Wel zo handig voor de coach (Bij het afmelden voor een wedstrijd blijft het afmelden bij het wedstrijdsecretariaat overigens verplicht!). Maar er is nog veel meer mogelijk. Trainers kunnen b.v. pushberichten sturen naar spelers. Ook kunnen vervoersschema’s geregeld worden voor uitwedstrijden. Naast deze wedstrijdzaken komen er tevens steeds meer randzaken in de app. Uitnodigingen voor evenementen / feestjes, de ALV vergaderingen, bardiensten, schoonmaakdiensten en last but not least staat hier ook in wanneer je een wedstrijd moet fluiten.

    Kortom als je de app dus nog niet hebt geïnstalleerd op je telefoon doe dit dan zo snel mogelijk

    De App staat in de Play Store (Android) en de App Store (iOS).
    Sinds kort kunnen wij als vereniging via deze app belangrijke berichten naar onze leden communiceren. Daarnaast willen we vrijwilligerstaken, zoals de bardiensten, via deze app co├Ârdineren. Je kunt dan zelf je voorkeur en beschikbaarheid instellen. Redenen genoeg om als (niet-)spelend lid van Die Haghe deze app te gaan gebruiken, maar toch zeker ook als (groot)ouder van jeugdleden!


    Mocht het aanmaken van een account niet lukken dan kun je contact opnemen via sportlink@diehaghe.nl Wij zullen dan contact opnemen om samen het probleem op te lossen