• Opstellingen

  Wedstrijdsecretariaat jeugd
  Ellen Brouwer, e-mail: ellenbrouwer.20@gmail.com

  Telefoonnummer: 06 34853507 (na 18.15 uur)
  Mail of whatsapp is pas gelezen, als het bericht is beantwoord!

  Wat een mooi weekend met super goede prestaties. De D1 speelde een fantastisch toernooi. De eerste 2 wedstrijden werden gewonnen. De plek voor de finale was tegen Fortuna D1. Na een grote achterstand kwam de D1 toch nog dichtbij, maar helaas lukte het net niet. Hierna de wedstrijd om de 3de/4de plaats. En hoe goed….deze werd gewonnen. Dus 3de van Nederland. Echt een mooie plek.

  Sylvana, Isabel, Nudya, Lisa, Iza, Alyssa, Martijn, Samuel, Iloy, Finn, Servais, Tycho, Jennifer en Eelko gefeliciteerd.
   
  En de C1. Zij speelde tegen PKC. De wedstrijd begon van beide teams een beetje voorzichtig. Er werden niet heel veel doelpunten gemaakt de eerste helft. Maar de C1 ging de rust in met een voorspong. Het was 5-3. Na rust begon de C1 goed en liep uit en had snel een voorsprong van 4 doelpunten. Toch gaf PKC zich niet gewonnen en kwam nog terug naar 2 doelpunten, maar verder dan dat kwam PKC niet. Die Haghe gaf de voorsprong niet meer weg. Het werd 10-8. Dus volgende week de finale. Deze wedstrijd is 9 juni om 12.00 uur bij DVO in Bennekom.Kom allemaal naar DVO om deze kanjers aan te moedigen.

   

  Voor diegene die thuisblijven staat er nog een leuke wedstrijd op ons eigen veld op het programma. De E1 speelt tegen KVS. En wie deze wedstrijd wint, is kampioen. (Bij een gelijkspel zijn zij samen kampioen.) Deze wedstrijd begint om 11.00 uur.

  Opstelling

  C1 verzamelt om 9.30 uur op het veld
  Do, Kirsten, Anne, Zoë, Renske
  Boyd, Tijn, Peter, Bram, Bjorn
  Reserves: Samuel en Isabel
  Coaches: Mandy en Maurice


  Kampioenswedstrijd
  E1
  verzamelt om 10.00 uur op het veld

  Zoë, Elisa, Yitte, Timo, Milan
  Coaches: Mara en Tim

   

  Wedstrijdsecretariaat Senioren  
  Suzanne Biegel: subiegel@hotmail.com 
        06-47694890  
  Afzeggingen graag z.s.m. en bij voorkeur per email. 

   

  Geen programma