• Even voorstellen....Alex Kooijmans
 • Aan het eind van het afgelopen seizoen ben ik, Alex Kooijmans, als bestuurslid toegetreden tot het bestuur van Die Haghe.
  Tijdens de Algemene Ledenvergadering heb ik mij al aan de aanwezige groep voorgesteld, maar nu maar even voor de gehele vereniging.

  Als ouder van de spelende leden Alina, Lynn en Yrsa, ben ik aan de club verbonden. Een leuke, sportieve maar vooral gezellige club, waar ik in de afgelopen jaren heel veel nieuwe mensen heb mogen leren kennen. Langs de lijn genoten van de wedstrijden en op het vlak van vervoer naar de wedstrijden en het draaien van bardiensten wat actief geweest voor de vereniging.

  Nu een taak in het bestuur, waar ik erg veel zin in heb. In het bestuur ga ik mij richten op de ledenwerving (PR) en vooral op de vrijwilligers. Ben van mening dat er voor de vereniging nog veel te behalen valt. Denk aan het vergroten van de saamhorigheid en de betrokkenheid, het aanstellen van een teamouder in de jeugdteams, het mee kunnen denken en praten binnen de vereniging, een goed plan van aanpak en meerjarenplan, een warm bad voor nieuwe leden, de zichtbaarheid van het bestuur en de commissies, ondersteuning van alle vrijwilligers en ook zeker de waardering voor alle vrijwilligers bij Die Haghe. Dat laatste gaan we het komende seizoen vormgeven met een gezellige “dank je wel vrijwilligers dag”.

  Heb je vragen, ideeën, zin om mee te denken? Neem dan graag contact met mij op.

  Ik ben op zaterdag vaak te vinden op de club, maar even een berichtje naar alex.kooijmans@diehaghe.nl is ook altijd mogelijk.

  Tot kijk op Die Haghe.