• Tussen Twee Korven Toernooi…nog 49 dagen

 • Op zondag 19 mei (1e Pinksterdag) willen wij graag weer het TTKT organiseren.
  Wie zijn wij…… Sylvia, Saskia en Petra. Vorig jaar hebben wij het ook enorm naar onze zin gehad dus gaan we er nog een jaartje tegenaan!
  Wij gaan op onze eigen wijze proberen deze fantastische Die Haghe traditie, om de Harry vd Mark bokaal, voort te zetten. Natuurlijk hebben wij veel hulp nodig bij diverse “te doen” zaken”, we zullen dan ook de komende periode mensen benaderen. Onwijs fijn zou het zijn als we geen “nee” horen, maar dat verwachten we ook niet. Voorlopig roepen we iedereen op om deze datum alvast in de agenda’s te noteren!
  Vanaf nu is de app beschikbaar waarop je je team kunt aanmelden, de QR code hangt ook in de kantine. Graag vermelden voor en achternaam/senior of oud spelend lid/recreant/aspirant/D of E pupil/ F pupil Ben je ouder, spelend lid, oud spelend lid, junior, aspirant of pupil, vorm een koppel en schrijf je straks in! Ook voor de BBQ (ook VEGA) is het mogelijk je via de app in te schrijven, ook als je NIET mee schiet. De prijs is EURO 14 en voor kids <7 jaar EURO 5.
  Zijn er problemen, mail ons dan via ttkt@diehaghe.nl Graag ook hier duidelijk de eerder genoemde gegevens vermelden.

  ER KOMT DUS GEEN INTEKENIJST in het clubhuis.

  Ook dit jaar voegen wij nog weer het extraatje toe. Vorig jaar zagen we mooie en leuke outfits bij de koppels, we stellen dus weer een prijs beschikbaar voor de meest ludieke outfit.
  Wij hebben er zin in!

  Sylvia, Saskia, Petra