• Die Haghe ontmoetingsplek

  • Team-ouders gezocht
    Beste (spelende) leden, ouders en iedereen die bij Die Haghe betrokken is. Eindelijk is het bijna weer zo ver: de start van het nieuwe korfbalseizoen!

    Deze week starten de trainingen en openen we zondag het seizoen met een Jubileum Zeskamp. We kijken uit naar een seizoen vol sport, sportiviteit en leuke ontmoetingen. Goed om elkaar weer te zien op het veld en daarnaast, langs de lijn en in de gezellige kantine “de Ballevue” voor een hapje en een drankje. Die Haghe als ontmoetingsplek. Een bruisende plek.

    En dat willen we graag zo houden. Dat lukt alleen als we allen een steentje bijdragen. Op sportief gebied, maar ook op het gebied van vrijwilligerswerk.

    Waar zijn we naar op zoek en wat wordt er van je verwacht?
    Voor elk jeugdteam (van de A t/m de F) zijn we op zoek naar een zogeheten TEAM-OUDER.

    De Team-ouder is de spreekbuis van het team en regelt de praktische zaken voor het team. Denk aan: wie er kan rijden bij de uitwedstrijden, wie is aan de beurt voor het wassen van de teamshirts na de wedstrijd, welke ouder kan voor/na de thuiswedstrijd een korte bardienst draaien of bijvoorbeeld het delen van een leuk wedstrijdverslag (website).

  • Bardienst
    De afgelopen jaren hebben velen zich ingezet om de kantine draaiende te houden. We moeten wel constateren dat het vaak dezelfde mensen zijn. Er waren helaas ook regelmatig lege plekken in het barrooster met als dieptepunt het op een drukke dag tijdelijk sluiten van de kantine. Uiteraard niet wenselijk voor de vereniging en alle bezoekende clubs.

    Komend seizoen willen we het graag anders doen.
    Vanzelfsprekend maken we graag weer gebruik van onze vaste ploeg barmedewerkers van de afgelopen seizoenen, maar we kunnen niet zonder de hulp van ouders langs de lijn (hulp voor of na de wedstrijd) en van een groep spelende leden.
    Hoe we dat vorm gaan geven laten we binnenkort weten.
    Misschien een hele stap om ineens achter de bar of in de keuken te staan, maar je wordt natuurlijk begeleid. Bedenk ook hoe leuk het is om nieuwe mensen van de club te leren kennen en we de verbondenheid binnen onze mooie club kunnen vergroten.

    Die Haghe dat zijn wij!

    Aanmelden Team-ouder? Stuur even een mailtje naar alex.kooijmans@diehaghe.nl.

    Op naar een prachtig seizoen!

    Namens het bestuur,

    Alex Kooijmans