• Een kleine terugblik – woord van dank

  • Het afgelopen seizoen is niet echt feestelijk geweest. Weinig wedstrijden, het verplaatsen van alle activiteiten rondom het 100-jarig jubileum en vooral veel afstand op en van de club. Er waren veel maatregelen die een bruisend verenigingsleven dwars zaten. Ondanks dat, kunnen we toch terugkijken op een aantal bijzondere activiteiten:

    de zeer professionele live wedstrijdverslagen en de gezellige afleveringen van Kanarietalk. Thuis vanaf de bank toch nog kunnen genieten van het korfbal dat ons bindt.

    Dirk Jan, Marc, Daniël en Maurice hebben ons op het digitale vlak behoorlijk verwend. Aan het eind van het afgelopen seizoen hebben wij met een klein pakket onze dank namens allen uitgesproken.

    Voor ons als bestuur staan zij symbool voor al het vrijwilligerswerk dat in dit bijzondere seizoen toch weer door velen is verricht. Komend seizoen zal hopelijk weer normaal verlopen en kunnen we alle vrijwilligers in het zonnetje zetten.

    Het afsluitende Die Haghe kamp, wat weer zeer succesvol is verlopen, heeft laten zien wat al die vrijwilligers met elkaar kunnen bereiken.
    Hoop dat we komend seizoen weer van al jullie inzet gebruik mogen maken. Dank!

    Wil jij ook iets gaan doen voor de club? Mail alex.kooijmans@diehaghe.nl.

    Namens het bestuur,
    Alex Kooijmans