• Die Haghe Jubileum Zeskamp
 • Laten we hopen dat in september het korfbalseizoen ’21-’22 echt van start gaat en dat we het afgelopen “corona”seizoen definitief achter ons kunnen laten.

  Daarom wordt er op zondag 29 augustus op ons veld een sportieve zeskamp georganiseerd. Want is het niet gezellig om je vrienden, medespelers, supporters en al die Die Haghe mensen weer eens op het veld te ontmoeten. Geef je daarom als team op. Dat kan een vrienden- of familieteam zijn. Bedenk voor je team een leuke originele naam. Je kunt je als team tot 1 augustus opgeven bij Annemiek.kraayenbrink@diehaghe.nlDit i.v.m. onze voorbereidingen. We rekenen op een grote opkomst. Er hebben zich inmiddels 4 teams aangemeld.

  Alle informatie over deze Die Haghe dag lees je in het stukje “Opening van het seizoen ’21-‘22” op de site.

  Voor de jongsten die met hun ouders meekomen is er een springkussen met een glijbaan. Ook zijn er spelletjes en kan je je laten schminken.De dag wordt afgesloten met de overbekende heerlijke roti maaltijden van onze huiskok Deepak. Op een later tijdstip kan je je hier voor opgeven.

  Wij hebben er zin in. Jullie ook?

  De jubileum commissie.