• Van de voorzitter: 5 juli 2021
 • Deze week een groep die niet zo vaak in de spotlight staat: de combi-fit. Dit is een groep van ouderen die onder begeleiding van een sportbegeleid(st)er een tot twee keer per week aan het sporten gaat. Bij Die Haghe kennen we deze groep al een aantal jaar. Door het vertrek van Art waren we genoodzaakt naar iemand anders uit te kijken en dit is gelukkig gelukt. Onder begeleiding van Quinty van Ren4Sport is deze groep weer voorzien. Ik wens alle deelnemers en Quinty veel plezier toe tijdens hun wekelijks sportuurtje! Er zijn nog plaatsen over......
  Dan was er zaterdag nog een extra activiteit en wel een mini-TTKT voor de D en E pupillen. Onder leiding van Sander en Mick (de nieuwe Harry's?) werd er een klein TTKT toernooi gespeeld. Leuk om te zien en aan het eind was er een echte prijsuitreiking. Dank aan de organisatie.
  Hierna was het de beurt aan onze trainers van de jeugd. Deze werden door de jeugdcommissie op gepaste wijze in het zonnetje gezet. We vergeten wel eens dat onze (vaak jonge) trainers 2 tot 3 keer per week op het veld staan om in weer en wind de jeugd te ontwikkelen en het korfbalspel bij te brengen. Dit vraagt inzet, enthousiasme en passie. Terecht dat via de jeugdcommissie deze groep bedankt werd.
  We gaan het zomerreces in. Dit betekent een relatieve rust voor de club. Het kamp en dan kunnen we van de vakantie genieten.
  Fijne vakantie!
   
  René Benning