• Kamp 2021

  Gaan we op kamp in 2021? Ja, dat is wel de bedoeling. Maar we hoeven natuurlijk niemand uit te leggen dat dit valt of staat met de stand van corona en de hierbij behorende richtlijnen van het RIVM.

  De kampleiding gaat er vanuit dat het kamp doorgaat. Het kamp staat gepland van 17 tot en met 24 juli. We gaan dit jaar naar Hellendoorn, naar groepsaccommodatie De Bosrand. Vooralsnog gaan wij er nog steeds vanuit dat we op 17 juli ook daadwerkelijk bepakt en bezakt vertrekken naar Hellendoorn. Wij gaan er van onze kant in elk geval alles aan doen om er weer een onvergetelijke week van te maken. Het kamp is voor de kinderen van 8 tot en met 16 jaar.

  Het is voor ons wel handig om een indicatie te hebben van het aantal kinderen dat deze zomer met het kamp meegaat. Wij hebben het verzoek om je alvast op te geven. Dat kan door het aanmeldformulier* in te vullen en te mailen naar kamp@diehaghe.nl.

  Wij zijn natuurlijk afhankelijk van alle ontwikkelingen. Wij zullen daarom ook regelmatig proberen jullie op de hoogte te houden van de plannen richting 17 juli.

  Heb je vragen?

  Stuur een mailtje naar: kamp@diehaghe.nl. Je krijgt binnen een paar dagen antwoord.

  Namens de kampleiding,
  Groetjes Ellen Brouwer

  Aanmelden

  Klik dan op "Die Haghe kamp 2021 inschrijfformulier"

  Mail dit formulier naar: kamp@diehaghe.nl.