• Tim Abbenhuis volgend seizoen trainer-coach Die Haghe 1/ trainers Die Haghe 2 gaan door
  • De TC Topsport is blij te kunnen meedelen dat Tim Abbenhuis in het seizoen 2021-2022 de trainer/ coach van Die Haghe 1 zal zijn. Hij volgt daarmee Erwin Disselköter die drie seizoenen voor de groep stond.

    Tim behoeft ons inziens geen verdere uitgebreide toelichting. De TC is tevreden dat Tim als ervaren trainer/ coach voor de talentvolle en jonge groep komt te staan. De TC heeft er vertrouwen in dat de spelers en speelsters de komende jaren persoonlijk beter zullen worden en zullen groeien als team met als doel mee te doen in de top van de 1e klasse en te trachten uiteindelijk naar de Overgangsklasse te promoveren.

    Michel Korporaal en Erik Snaphaan blijven ook volgend seizoen de trainers/ coaches van Die Haghe 2.

    TC Topsport