• Die Haghe's eerste Online Bingo & Pubquiz een succes!!!!
 • Wat hebben wij ontzettend veel positieve berichtjes mogen ontvangen 😃 voor zowel de Online Bingo als de Online Pubquiz. Wat super leuk dat iedereen online aanwezig is geweest en dat jullie naar de studio belden om de bonus vragen te beantwoorden, die Olaf en Chris spontaan bedachten🤭. Die interactie maakte dat we op dat moment een beetje meekregen hoe jullie het thuis beleefden.😃 En dat besef je helemaal na het zien van de foto's, films en berichtjes! Wij vonden het heel leuk om dit te mogen organiseren en gaan ons best doen om het nog een keer voor elkaar te krijgen en dan misschien zelfs voor de hele vereniging 🥳. 
  Wij, de Feestcommissie, willen het bestuur bedanken voor het mogelijk maken van deze dag💰
  Ook Daniël die door de corona met zijn Blacklights drive-in disco volledig stil is komen te liggen en nu up and running  is met zijn nieuwe bedrijf TB Productions willen wij bedanken voor het gebruik van zijn super mooie studio.
  En zonder Olaf en Chris had het nooit zo'n leuke middag geweest! Wat een leuk duo.... Nogmaals heren ontzettend bedankt dat jullie dat voor de vereniging wilden doen.... we hebben genoten van jullie samenwerking, grapjes, muziek en wat fijn dat jullie ons zo hebben laten lachen!!! 
  Rest ons nog één ding te zeggen..... iedereen fijne feestdagen en op naar een gezond & sportief 2021
   
  De Feestcommissie, 
  Jolanda, Marcella, Miranda en Maritza.