• UPDATE CORONAMAATREGELEN KNKV - Die haghe (24 oktober 2020)
 • Beste Kanaries, 
   
  Afgelopen week heeft het KNKV besloten de veldcompetitie officieel te beëindigen. Voor het breedtekorfbal betekent dit dat de niet gespeelde wedstrijden niet meer opnieuw worden ingepland. Voor het wedstrijdkorfbal worden de niet gespeelde wedstrijden in de doorlopende competities in het voorjaar ingehaald.
  Het KNKV komt binnenkort met een routekaart waarin de opties per startmoment voor de zaal zijn uitgewerkt. De verwachting is dat er aankomende week een persconferentie is van de Rijksoverheid, eventuele uitkomsten hiervan wil het KNKV meenemen in deze routekaart.
  Door deze nog steeds grote onzekerheid rondom het binnen trainen en de zaalcompetitie hebben wij met alle betrokken commissies besloten om voorlopig met de jeugd (kangoeroes t/m A2) buiten op het veld te blijven trainen. De trainingstijden blijven hetzelfde als voor de herfstvakantie. Komende tijd zal wekelijks beoordeeld worden of we buiten blijven, naar binnen gaan, of misschien een combinatie van buiten/binnen gaan hanteren. Uiteraard houden wij hierbij het nieuws, de richtlijnen vanuit RIVM en KNKV nauwlettend in de gaten. Zodra er iets in de situatie veranderd horen jullie dat via de bekende kanalen: verschillende social media en de website. Hou deze dus goed in de gaten! 
  Samen proberen we op deze manier gezond en veilig sporten mogelijk te maken, zodat we lekker kunnen blijven genieten van het korfbal! 
   
  Sportieve groet, 
  Het bestuur