• Voortgang knieblessures van enkele Kanaries
 • Door de huidige situatie waarin we minder contact hebben en er geen publiek bij de wedstrijden aanwezig is willen we aandacht besteden aan enkele Kanaries die langs de kant staan/ stonden.

  De afgelopen tijd zijn er helaas meerdere ernstige knieblessures ontstaan. Daarom deze update:

  Tess van der Heiden

  Tess heeft het afgelopen jaar hard gewerkt om na een afgescheurde kruisband weer fit te zijn voor dit nieuwe seizoen. Helaas kreeg ze in de voorbereiding weer problemen met een knie. Een MRI heeft deze week uitgewezen dat er weer een kruisbrand is afgescheurd. Erg verdrietig nieuws uiteraard. De komende tijd wordt bepaald hoe het herstellen van deze blessure verder wordt aangevlogen. Heel veel sterkte Tess en hou vol!

  Mike Abbenhuis

  Mike liep in de 1e competitiewedstrijd van dit seizoen een knieblessure op, ook bij een hem een afgescheurde kruisband. Mike zal 23 oktober worden geopereerd en daarna start zijn revalidatie om naar verwachting in het volgende seizoen nog sterker weer aan te sluiten. Sterkte en succes Mike!

  Jamie Korporaal

  Ook Jamie zit midden in de revalidatie na een knieblessure. Jamie is inmiddels voor zichzelf aan het trainen en daarnaast mag ze binnenkort voorzichtig weer een balletje gaan schieten. Succes de komende tijd Jamie!

  Zoë Zoutenbier

  Na een periode vol blessures is Zoë inmiddels weer aan het meetrainen met de A1. Het plan is om nu verder fit te worden en vanaf de zaalcompetitie weer hele wedstrijden te gaan spelen. Erg goed nieuws dus. Veel succes en plezier Zoë!

  TC Topsport.