• Van de voorzitter 13 september 2020
  Een drukke zaterdag op het veld bij Die Haghe. De accommodatiecommissie had de benodigde Covid-maatregelen genomen. Het is lastig om de veiligheid ten aanzien van het besmettingsgevaar te kunnen garanderen. Het blijft voor het overgrote deel een discipline van de bezoekers zelf. Dit ging goed en vooral binnen waren looprichtingen en opstelplaatsen voor bestellingen geregeld. Dank aan Marjolein en Dennis!
  Ik heb een aantal ploegen zien spelen met wisselende resultaten. Natuurlijk waren alle ogen gericht op de Haagsche derby van onze selectie tegen HKV/Eibernest.
  Zowel het tweede als het eerste stuurden de groengelen puntloos terug naar de steenwijklaan. Een mooi resultaat. Na afloop werd Guido Dijkstra bedankt met woorden en bloemen voor zijn inzet als trainer/coach bij de selectie. Hekkensluiter van de zaterdag was A1. Deze ploeg speelde gelijk tegen TOP.
  En dan ook weer die accommodatiecommissie! Wederom een mogelijkheid tot het nuttigen van een maaltijd. Dank voor deze inzet!
  Kortom een leuke en gezellige zaterdag. Een woord van dank aan diegenen die dit mogelijk hebben gemaakt.
   
  Graag wijs ik nogmaals op de jaarlijkse algemene vergadering. Op vrijdag 25 september om 20. 00 uur is er de mogelijkheid om mee te praten over je eigen club, vragen te stellen en met elkaar in debat te gaan over de toekomst. Meld je aan bij secretaresse@diehaghe.nl
  De jaarstukken zijn op te vragen bij datzelfde mailadres.
   
  René Benning