• Van de voorzitter 11 mei 2020

    De trainingen voor de jeugd zijn weer begonnen. Op de vraag van een vader aan haar dochter uit één van de F-ploegen hoe het was gegaan: "Papa het was weer fantastisch!".
    Dit geeft aan waar we het voor doen. Het was zo leuk om de jeugd weer plezier te zien hebben op het veld! Ik wil hierbij dan ook de jeugd en trainers een compliment geven over de wijze waarop een ieder de maatregelen toepast. We gaan opschalen en dat betekent dat ook de leeftijd vanaf 18 jaar weer mag gaan sporten. Uiteraard zullen we ook aan deze leeftijdscategorie vragen om zorgvuldig met de opgelegde veiligheidsmaatregelen om te gaan, voor jezelf maar vooral voor de ander.
    Die Haghe bestaat inmiddels 100 jaar dat zal de meesten van ons niet zijn ontgaan. Natuurlijk is het annuleren van de daarbij behorende activiteiten zuur. We waren al zover met de voorbereidingen. Toch denk ik dat we volgend jaar met nog meer energie en plezier de viering gaan laten plaatsvinden. Wat wel doorgang kent is de opbouw van 100 jaar Die Haghe op de site. In blokken van 25 jaar en in aparte delen wordt de geschiedenis van Die Haghe beschreven. De laatste epistels beschrijven Die Haghe in de Tweede Wereldoorlog. Twee artikels die weergeven welke impact de oorlog op onze vereniging heeft gehad. Ik verwijs dan ook graag naar de banner 100 jaar Die Haghe.
    Het verenigingsleven ligt nog stil, we weten ook niet voor hoelang maar ik weet zeker dat we met elkaar deze crisis de baas kunnen. Veel plezier met het weer kunnen sporten op ons veld en let een beetje op elkaar!


    René Benning