• Trainers Die Haghe A1 en 2; begeleidingsstaf gaat door!
  • De TC Topsport is blij mee te kunnen meedelen dat de technische staf voor de selectie en de A1 voor volgend seizoen rond is. Eerder werd al duidelijk dat Erwin Disselköter nog een seizoen trainer/ coach blijft van Die Haghe 1. Nu is ook bekend dat Die Haghe 2 volgend seizoen zal worden getraind en gecoacht door Erik Snaphaan en Michel Korporaal. Zowel Erik als Michel zijn al bekend binnen de club waar ze jarenlang meerdere jeugdteams hebben begeleid. Daarnaast heeft Erik al eerder voor de Die Haghe selectie en ook selecties van andere clubs gestaan.

  • Tim Abbenhuis zal ook volgend seizoen trainer/ coach zijn van Die Haghe A1. Wellicht zal er nog een trainer worden gevonden om samen met Tim de A1 te begeleiden. Als dat zo is volgt nog bericht daarover.

  • Naast de technische staf is er ook erg goed nieuws te melden over de begeleidingsstaf. Teambegeleiders Tim Spaans en Rick Maat, verzorgster Miriam Waindrich en Willem Kipp (video en statistieken) gaan allemaal volgend seizoen door. Een zeer belangrijke stabiele factor voor zowel de trainers als de spelers blijft daardoor volgend seizoen behouden!

     

    Succes allemaal!

    TC Topsport