• Van de voorzitter: 12 januari 2020
  2020 zijn we gestart met een nieuwjaarsborrel. Goed om te zien dat het nu gezellig druk was en we onder het genot van een drankje en hapje nieuwe Die Haghe kleding konden bewonderen en onze hersens konden trainen met de pubquiz geleid door Rick Maat. Dank aan de organisatie!
  De volgende activiteit is alweer achter de rug, en dat is Delicious. Voor de vijfde keer heeft deze groep onder leiding van chef-kok Deepak weer een verrassend drie-gangen menu voor 52 personen voorgeschoteld. Het is toch weer bijzonder dat we ook dit soort activiteiten prima kunnen organiseren. Complimenten en dank aan dit geweldige team!
  De competitie is weer gestart en dan kun je de sportcampus niet gebruiken om de wedstrijden te spelen. Zeer vervelend waar we als club niks aan kunnen doen. Improviseren, uitstellen en verplaatsen, het was niet anders.
  De voorbereidingen voor het jubileum zijn nu in volle gang en de aftrap is de Ladies-night op vrijdag 24 januari. Ik verwijs de dames graag naar de site en facebook voor alle bijzonderheden. 
  Natuurlijk werken we naar de receptie, feestdag jeugd en de reünie met feestavond toe. Ik vermeld nog maar eens het mailadres om je aan te melden voor de reünie. 
  reunie2020@diehaghe.nl
  De data staan vermeld in de agenda. Ook is er op de site een banner met de opbouw van 100 jaar Die Haghe, zeker de moeite waard om te lezen!
  Tot a.s. weekend en dan wel in de sportcampus
   
  René Benning