• In memoriam: Bert van Kregten.
  Deze week kregen wij het bericht dat Lid van verdienste Bert van Kregten is overleden. De plechtigheid heeft, conform de wens van de familie, in besloten kring plaatsgevonden.
  Bert was een korfballer en Die Haghe man in hart en nieren. Bert heeft op het hoogste niveau gekorfbald en zijn stijl werd gekenmerkt door fanatisme en doorzettingsvermogen. Ook op latere leeftijd toen Bert een stapje terug deed bleef hij een knokker in het veld.
  Daarbuiten was Bert een verenigingsman. Hij heeft zich verdienstelijk gemaakt voor Die Haghe als trainer, wedstrijdsecretaris en materiaalman. In samenwerking met Hans Berens verzorgde Bert jarenlang de woensmiddagtraining voor de kinderen.
  Een sportman en verenigingsman, zo zullen we Bert herinneren. We wensen de familie alle sterkte toe dit verlies te kunnen verwerken.
   
  René Benning
  voorzitter kv Die Haghe