• Van de voorzitter: 2 juni 2019

  Natuurlijk open ik met de overwinning van Die Haghe 2. Phoenix had geen schijn van kans en het tweede speelde zich veilig. Bij het eerste lukte het niet om de punten thuis te houden. Na afloop namen we afscheid van Bas en Marit, Bas v,d Heuvel en Renate.

  Na het eerste mocht de A1 nog een zomerse zaterdag afsluiten en lieten zien goed te kunnen korfballen. Valto werd met 18-13 naar huis gestuurd. Het was nog lang gezellig en dank aan de makers van de heerlijke broodjes Porc!

  Er zijn nog een paar ploegen die kampioen kunnen worden, houd dus het wedstrijdprogramma in de gaten!

  A.s. weekend is het TTKT en zullen vele leden, ouders en andere enthousiastelingen proberen zoveel mogelijk doelpunten te maken.  Iedereen veel succes!

  Ik schreef al over de komende ledenvergadering. Donderdag 20 juni is het zover en zullen we afgelopen seizoen met elkaar evalueren maar vooral ook naar de toekomst van Die Haghe kijken. Als Bestuur zullen we deze vergadering in een ander jasje steken. Er zijn tijdens twee interactieve momenten waarbij je je smartphone nodig zult hebben. Wat we precies gaan doen is nog een verrassing maar reden genoeg om te komen!

  Tot op het TTKT!

  René Benning