• De korfbalderby van Den haag

  Zaterdag 2 februari 2019 staat al vanaf het begin van dit zaalseizoen met grote letters in onze agenda. Dan wordt voor de 2e keer dit seizoen dé derby der derby’s gespeeld tussen
  HKV Ons Eibernest en K.V. Die Haghe aan de Steenwijklaan. De wedstrijd begint om 19.30 uur maar daarvoor spelen de reserveteams om 17.45 ook tegen elkaar.
  Natuurlijk willen wij er net als 2 jaar geleden met een grote supportersschare bij aanwezig zijn om onze trots aan te moedigen. Toen ging het nog om de titelstrijd maar inmiddels hebben beide teams een metamorfose ondergaan en moeten nu strijden voor behoud in de overgangsklasse.

  Daarom is het belangrijk om te laten zien dat wij van CALDONIA achter hen staan en zullen proberen om op de tribune tijdig een plek voor ons te creëren zodat wij met elkaar als één blok ons kunnen laten horen. De verwachting is dat het goed druk gaat worden, dus zorg dat je op tijd bent om verzekerd van een plek te zijn.
  Om de sfeer te verhogen zullen wij natuurlijk een aantal spandoeken en trommel meenemen. Aan jullie vragen wij om in het geel/zwart te komen en zoveel mogelijk toeters en bellen mee te nemen.

  Anetta en Wendy zitten om 17.00 uur klaar om de kids (ouderen mogen natuurlijk ook) te schminken.

  Dit mag je gewoon niet missen !!!

  Caldonia