• Bericht van Jubileumcommissie: feesten

  Bericht van de jubileumcommissie
  Waarschijnlijk hebben wij het schrikkeljaar 2020 over het hoofd gezien. De reünie en het eeuwfeest en de feestdag voor de jeugd stonden respectievelijk gepland op 5 juli 2020 en 28 juni 2020. Deze dagen vallen op een zondag. Deze twee feestdagen vinden echter op zaterdag plaats.

  Noteer de juiste data in jullie agenda!

  Zaterdag 27 juni 2020: feestdag voor de jeugd.
  Zaterdag 4 juli 2020: reünie en feestavond.

  Die Haghe bestaat 1 april a.s. 99 jaar. Daarom wordt er op zaterdag 6 april een feest (route 99) voor de jeugd, maar ook voor de buurt georganiseerd. Het feest begint om 11.00 uur en zal tot 15.00 uur duren. De selectie zal een korfbalclinic geven en onze  buurtsportcoördinator Art geeft een tennisclinic. Naast deze clinics zijn er talloze spelletjes voor de jeugd (o.a. het Las Vegas schietspel, hoefijzerwerpen, de stokkenvanger en het oudhollandse sjoelen). Op een dag als deze ontbreken een springkussen en een survivalbaan natuurlijk niet. Voor de inwendige mens zullen er hotdogs en hamburgers zijn.

  Zonder hulp kan deze Die Haghe feestdag niet georganiseerd worden. Wij hebben hulp nodig voor het begeleiden van de spelletjes.  Ook zijn wij op  zoek naar enthousiastelingen die één of twee uurtjes bardienst willen draaien, en naar de “bakkers” van Die Haghe die voor het feest een taart of cake willen bakken.

  Voor bovengenoemde hulp kan je je opgeven bij Joop Biegel (j.biegel@hotmail.com) Laten we er met z’n allen een mooie dag van maken richting het 100-jarig bestaan in 2020.

  Namens de jubileumcommissie, Joop.