• Beachclub Titus breidt contract uit
 • Die Haghe is blij te melden dat vanaf volgend seizoen, Beachclub Titus naast bordsponsor nu ook shirtsponsor is geworden.
  Mede-eigenaar Sebastiaan Riemen (oud kanarie) is nog steeds gecharmeerd van zijn oude club en wilde graag zijn Beachclub nog meer onder de aandacht brengen. Vele kanarie's hebben bij Beachclub Titus gewerkt of werken er nog steeds, wil jij komende zomer ook werken in de beste strandtent van Kijkduin? Stuur je motivatie naar personeel@beachclubtitus.nl.

  Sinds kort heeft het team van Beachclub Titus ook een restaurant aan de Prins Hendrikstraat 55A, schuintegenover Fysiopraktijk Prins Hendrikstraat.Heb je nog niks gepland op kerstavond, eerste en/of tweede kerstdag?Kom langs bij Hendriks voor o.a. eendenborst, tonijnsteak en kaasfondue.

  Reserveer via info@restauranthendriks.nl of 070-2211752 en ontvang een leuk Hendriks kerstcadeau en 10% Die Haghe korting!

  Beachclub Titus breidt contract uit
  V.l.n.r. Daniël v.d. Velde (Sponsorcommissie KV Die Haghe) en Sebastiaan Riemen (Mede-eigenaar Beachclub Titus)