• Die Haghe verliest van sterk fysiek KVS (HKD)

De tweede wedstrijd heeft Die Haghe het onderspit moeten delven tegen een fysiek sterk opererend KVS. Vanaf de eerste minuut liep Die Haghe achter de feiten aan en moest toezien hoe KVS al snel een 3-0 voorsprong nam. Ook na de 3-1 was Die Haghe geen schim van de ploeg van de vorige wedstrijd en KVS profiteerde optimaal van de geboden ruimte en liep uit naar 7-1. Pas toen kreeg men het iets beter onder controle en scoorde mee waardoor de ruststan met 10-4 werd bereikt.

Beter

De 2e helft begon een stuk beter en kwam Die Haghe terug tot 11-7 maar verder lieten “de vissen” het niet komen. Opvallend was wel dat er bijna geen damesdoelpunten door KVS werden gescoord en de rest door de heren met vooral veel afstandschoten. Uiteindelijk was de eindstand 20-11 terecht en moet Die Haghe afwachten of het 2e of 3e wordt en wie a.s. zaterdag 10 november in de HKV-hal dan de tegenstander wordt. Het tijdstip is ook nog niet bekend maar hierover volgt later meer.