• Geen Grote Clubactie????...wel Vriendenloterij!!!

  Beste leden,ouders en iedereen die de club een warm hart toedraagt.

  Dit jaar heeft het bestuur besloten om geen loten voor de Grote Clubactie te verkopen. Ik hoor al enkele zuchten nu. Maar de club heeft natuurlijk wel inkomsten nodig en die hopen wij nu te gaan halen uit de Vriendenloterij. Mij is gevraagd deze actie te coordineren, wat ik natuurlijk heel graag doe!

  Ik ben nu bezig een belteam samen te stellen. ( je kan je aanmelden hoor) Op 26 november gaan wij zitten en zullen iedereen in de vereniging gaan bellen om lid te worden van de Vriendenloterij. Deze actie KAN veel opleveren voor ons cluppie en dat willen we allemaal wel toch? In samenspraak met het bestuur zullen we een doel verzinnen. Denk aan jeugdopleiding, accomodatie, materialen etc etc

  Er is genoeg reden om de club een financiele injectie te geven. Dus gewoon die telefoon straks opnemen en ja zeggen lijkt me.

  Er volgt meer nieuws, tot dan.

  Groetjes

  Petra Benning