• Die Haghe C3 het tot nu toe?

Die Haghe C3 bestaat uit spelers welke allemaal uit de D2 van vorig seizoen kwamen. Voor hen dus veel veranderingen zoals een hogere paal, grotere bal en om de 2 doelpunten wisselen. Coach Willem is met de groep mee gegaan en Cathal is hem daarbij komen versterken.

Fortuna C4

Na een toernooitje bij FUTURA, met wisselende resultaten, was het 3 weken zover dat ook voor hen de competitie begon, en wel tegenhet Delftse Fortuna C4. De eerste helft bleek dit een ervaren ploeg te zijn en had Die Haghe het moeilijk en keek al snel tegen een 0-4 achterstand aan. Vanaf dat moment begon het steeds beter te lopen en hield men het verdedigend goed dicht. Aanvallend ging het nog niet best maar tot aan de rust bleef dit de stand. De tweede helft ging het na de nodige tips van de coaches al een stuk beter en wist men ook tot aanvallende acties te komen wat resulteerde in 2 doelpunten. Helaas wist Fortuna ook nog 2 keer te scoren en werd er met 2-6 verloren.

Futura C1

De wedstrijd tegen Futura C1 moest helaas zonder Emmelie worden gespeeld en zij moet om gezondheidsredenen helaas even een tijdje aan de kant blijven. Wij hopen dat je snel weer de oude zult zijn en dan weer bij ons in het veld te staan. Deze wedstrijd ging een stuk beter dan de vorige en vanaf het begin van de wedstrijd werd er al weer beter verdedigd en, nog belangrijker, ook goed aan gevallen. Dit resulteerde in een 2-2 ruststand maar was duidelijk dat er meer in zat. De tweede helft was Die Haghe de betere en met een aantal mooie aanvallen kon het niet uit blijven dat de scores zouden komen. Aan het eind stond er dan ook een mooie 4-6 op het scorebord aan het stokroosveld.

GKV C1

Dan de 3e wedstrijd welke uit tegen bij koploper GKV C1 moest worden gespeeld. Nu ontbrak ook nog eens Ruben 1, ja 1 want wij hebben ook Ruben 2 binnen onze gelederen, maar gelukkig waren er spelers van de C2 bereid om mee te gaan ondanks dat zij al een hele wedstrijd in de benen hadden. (Toppers bedankt !!) Vooraf wist Coach Willem dat hoe deze ploeg speelt, toch wel makkelijk als je connecties hebt, en dus had zijn strijdplan klaar. Die Haghe had goed geluisterd en voerde de tacktiek bijna tot in de prfectie uit. GKV kreeg bijna geen enkele kans op hun favoriete spel en zelf kwam het tot enkele kansen om te scoren. Zodoende was de ruststand van 0-2 niet geflatteerd maar terecht. De 2e helft bracht GKV een aantal nieuwe spelers in het veld en moest Die Haghe even wennen aan de tegenstanders. Heel even kwamen de bewoners van de bezuidenhoutseweg tot kansen, maar gelukkig viel het doelpunt eerst nog aan de andere kant voor de 0-3 eer GKV tegen wist te scoren. De spelers van de C2 en Damian (speelde bij de C2) begonnen nu toch wel enigszins vermoeid te raken en besloot Coach Willem dat er doorgewisseld ging worden. Dit leverde het gewenste resultaat, want de even uitgeruste speler kwam in het veld voor de vermoeide speler en zo kon Die Haghe de overwinning veilig stellen en won verdiend met 3-5.

Op dit moment staan Fortuna, GKV en Die Haghe samen aan kop met 4 punten en beloven het spannende returnwedstrijden te worden.