• Van de voorzitter: 21 mei 2018
   Afgelopen zaterdag was daar de sponsorloop. Deze actie, georganiseerd door de jubileumcommissie, had als doel zoveel mogelijk geld inzamelen ten behoeve van  het 100 jarig bestaan van Die Haghe in 2020. Vele kinderen waren er klaar voor en er werd gestart door de allerkleinsten, de kangoeroes en F-pupillen. Daarna de oudere pupillen en aansluitend de aspiranten. Tot slot liepen er ook nog enkele senioren om de loop compleet te maken. Het was een geslaagde middag waarvoor dank aan de lopers, barvrijwilligers en uiteraard de jubileumcommissie.
  De dag daarna het traditionele TTKT. Het was goed weer en het veld was bomvol. Van pupillen, tot ouders, en oud-leden, iedereen kon zijn of haar schiet zuivere kwaliteiten laten zien. Harry zal een deze dagen ongetwijfeld de einduitslag publiceren. Dank aan Harry en Ellen voor de organisatie. Wie oh wie gaat jullie opvolgen?
  Daarna de BBQ. Ongeveer 126 personen hadden zich hiervoor ingeschreven. Een record volgens de acco. En ja, hier liet de acco weer eens zien waartoe het in staat is. Perfecte organisatie en prima eten. Ik denk namens alle deelnemers dank hiervoor! Ook een woord van dank naar alle barmedewerkers die gedurende het TTKT hard gewerkt hebben. Top!
  Dan de man die niet genoemd wil worden dus alleen maar zijn initialen H.v.G. Deze persoon heeft alles de volgende dag weer schoongemaakt! Kortom: het waren 2 intensieve maar geslaagde dagen, alle vrijwilligers BEDANKT!
  We maken ons op voor het slot van het seizoen. Een aantal ploegen moeten nog aan de bak, kampioenschap maar ook voorkomen van degradatie. De laatste loodjes....succes allemaal.
  Op vrijdag 8 juni is de jaarlijkse ledenvergadering. Ik heb vorig verslag al opgeroepen om vooral akte de présence te geven. Ik doe ook vooral een beroep op de jeugd. Die Haghe is zonder deze doelgroep op termijn kansloos. Dus kom. We willen dit jaar met elkaar in debat en om dit te stimuleren zullen we als bestuur een uitdagende maar reële stelling neerleggen.
  De ploegen worden weer samengesteld en dit levert voor TC/TB/JC veel puzzelwerk op. Uiteraard is het voor velen spannend, waar kom ik in? Blijf niet lopen met vragen of wensen maar breng deze daar waar het thuishoort. Alleen dan kunnen de commissies hierop anticiperen. 
  Tot zover
   
  René Benning