• Reporter: 11 maart 2018

  Voor u gezien…...

  …..de B1. Na een heel goed seizoen in de hoofdklasse waarin gerenomeerde teams als PKC en Fortuna achter zich werden gelaten, moest de B1 afgelopen zaterdag de kwartfinale spelen tegen DVO.

  Natuurlijk is het feit dat je daar al  mag staan heel erg knap, maar je wil dan ook winnen.

  In een redelijk gevulde hal zagen we een 1e helft waarin de ploegen zeer aan elkaar gewaagd waren. Die haghe nam steeds een klein voorsprongetje, maar DVO kwam altijd langszij en soms een doelpuntje voor. Het beloofde een spannende strijd te worden.

  Die haghe knokte, had soms wat pech, maar gaf ook in de 1e helft teveel vrije ballen weg die DVO vaak op een slimme manier benutte.

  De 2e helft was echt voor Die Haghe. Prachtige doelpunten, strak verdedigen en het 1e gat van 3 en later 5 doelpunten werd geslagen.

  De 1e helft vond ik de scheids prima fluiten, maar eerlijk is eerlijk in de 2e helft maakte hij wat vreemde beslissingen die niet altijd in ons voordeel waren.

  Natuurlijk mag je een voorsprong van 5 goals niet uit handen geven, maar de manier waarop gaf bij mij de nodige twijfels.

  Toch bleven jullie knokken en verdiende ook de overwinning.

  Dat 2 dubieuze strafworpen je dan eigenlijk de overwinning kosten is heel zuur en zeker niet terecht.

  De ploegen waren behoorlijk aan elkaar gewaagd maar op zo’n manier verliezen is wat geen enkel team wil. Natuurlijk mag je een scheidsrechter niet de schuld geven, dat is ook zeker mijn bedoeling niet, want nogmaals, 5 doelpunten voor……..

  Helaas is het dus niet gelukt B1, maar wat heb ik van jullie genoten!

  Gedurende het seizoen had ik al een paar wedstrijden gezien en ook toen zag ik een ploeg waar Die Haghe in de toekomst mee vooruit kan.

  Het is een schrale troost B1, Tim en Rene, maar weet dat de hele club ongelooflijk trots op jullie is.

  Samen met de C1 zijn jullie de ploegen waar ik graag naar de hal en straks op het veld voor kom en dat blijf ik zeker doen.

  Helaas is het jullie nu niet gelukt om verder te komen dan de kwart finale maar voor mij zijn jullie DE KAMPIOEN.

  Ik wil jullie allemaal bedanken voor de mooie en leuke wedstrijden die we hebben gezien en ik hoop nog heel lang van jullie te kunnen en mogen genieten.

  Deze teleurstelling mogen en moeten jullie verwerken, maar dan wacht het veld weer waar jullie weer mooie dingen kunnen laten zien.

  De C1 wens ik alvast heel veel success volgende week!

   

   

  Een trotse  reporter.