• Kom Die Haghe steunen; Die Haghe - DSC

    Zaterdag 3 februari: Die Haghe – DSC

    Wat scheelde het afgelopen zaterdag weinig. Slechts drie seconden was het eerste af van een welverdiend punt na een goed gespeelde wedstrijd tegen koploper DeetosSnel. Zaterdag a.s. komt DSC uit Eindhoven op bezoek in de Sportcampus. Met dezelfde inzet als tegen DeetosSnel en het vertoonde spel moeten de punten in Den Haag kunnen blijven. De steun van de “negende” man zou daarbij wel eens doorslaggevend kunnen zijn. De wedstijd begint om 19.40 uur. De E1, E2 en E3 zijn bij deze wedstrijd de “ploegen van de week”. Het voorprogramma is ook niet te versmaden. Het tweede speelt een onvervalste derby tegen KVS/Maritiem 2. Deze wedstrijd begint om  17.50 uur. Alle jeugd met een geel Die Haghe shirt heeft vrij toegang tot de hal.

     

    Namens Caldonia, Joop.