• Zaterdag 16 december: Die Haghe – Tempo!!!

    Na de fantastische teamprestatie afgelopen zaterdag in Driebergen ( Dalto/Klaverblad verzekeringen  werd met 21-25 verslagen ) speelt het eerste zaterdag a.s. haar laatste thuiswedstrijd van 2017 in de Sportcampus in het Zuiderpark. Tegenstander is Tempo, dat met DeetosSnel en Top (A) de ranglijst aanvoert in de Hoofdklasse B. Met een grote schare geel-zwarte supporters als  “negende” man moet een overwinning mogelijk zijn. Kom daarom zaterdag naar de hal en ga achter de ploeg van Jennifer staan. De wedstrijd begint om 19.40 uur. Bij deze wedstrijd is de D1 “de ploeg van de week”. Voor de wedstrijd van het eerste speelt het tweede om 17.50 uur tegen HKV/ Ons Eibernest 2. Dit voorprogramma moet toch een goede reden zijn om vroeg naar de Sportcampus te komen.

    Namens Caldonia, tot zaterdag!

    Joop.