• Van de voorzitter: 22 oktober 2017
    Het herfstreces is weer achter de rug en we maken ons op voor de zaalcompetitie. Traditiegetrouw starten we met de Haagsche Korfbaldagen. Deze beginnen op 26 oktober en de finale zal op 4 november gespeeld worden. Nieuw bij dit toernooi is het G-korfbal. Dit toernooi zal starten op zaterdag 28 oktober. De finale hiervan zal voorafgaand aan de 'grote finale' plaatsvinden. Ik hoop dat we een mooi en sportief toernooi kunnen gaan zien!
    Op 1 april 2020 bestaat Die Haghe 100 jaar. Het lijkt nog ver weg maar de ervaring leert dat je deze tijd nodig hebt als je hier activiteiten voor wilt organiseren. Gelukkig zijn er veel mensen bereid hier aan mee te helpen. Een kleine groep zal een start maken met de voorbereidingen. Deze groep zal in de komende periode daar waar nodig hulp van de leden inroepen. De werkgroep bestaat uit: Joop Biegel (woordvoerder), Hennie v.d. Nol, Marcella van Oudheusden, Bas v.d. Heuvel, Suzanne Biegel en Mara v.d. Veer. Laten we met elkaar de voorbereidingen van deze 100 jarige mijlpaal tot een geslaagd evenement maken. De werkgroep heeft inmiddels al een eerste bijeenkomst achter de rug en zal ongetwijfeld de komende periode van zich laten horen.
    A.s. dinsdag starten we in de zaal met een clinic voor de jeugd verzorgd door de selectie. Fijn dat vanuit deze groep dit gerealiseerd wordt. De trainingen in de sportcampus gaan beginnen en Cindy heeft de indeling v.w.b. de uren weer voor elkaar, geen gemakkelijke klus. Ik wil alle ploegen oproepen om tijdens het gebruik van de sportcampus zorg te dragen voor ons materiaal, de omgeving waar we mogen zijn en alles wat daar bij hoort. Ik reken erop dat we van ons laten horen als Haagsche korfbalclub! Veel succes met de voorbereidingen.
     
    René Benning