• Spandoekendag 18 oktober 2017

    Het was woensdag de perfecte dag om nieuwe spandoeken voor het aankomend zaalseizoen te maken. Onder het toeziend oog van een heerlijk zonnetje zijn er op het terras drie nieuwe spandoeken gemaakt. Zoë, Milan en Elisa (E1) maakten een spandoek met daarop "Hup, hup Die Haghe". Daarbij hebben zij nog een mooie beker geschilderd. Naomi, Jayden, Sharony en Elize (D2) leken wel voor Die Haghe een nieuwe mascotte ontworpen te hebben. Zijn naam is Twinkeltje. Het spandoek van Sylvana (D1) en Joy (D3)  had een duidelijke boodschap: "Die Haghe zet ‘m op". Wat hebben jullie je best gedaan om er zulke mooie doeken van te maken. Aan het einde van de ochtend was er nog wat lekkers en limonade. Bij de thuiswedstrijden van het eerste en tweede zijn de doeken in de Topsporthal in het Zuiderpark te bewonderen. Om te beginnen bij o.a. de eerste thuiswedstrijd van het eerste tegen Deetos op zaterdag 18 november. Tot dan!!