• Van de voorzitter: 27 augustus 2017
  Is de competitie nog niet begonnen en staat de zaterdag alweer bol van de activiteiten. Wedstrijden, ledenwerfactie, training, BBQ, etc. Laat ik beginnen met de vriendjes en vriendinnetjes ochtend. Een druk bezet natuurgras waar kinderen uit de buurt werden getrakteerd op een ware korfbaltraining. Ook konden de kinderen zich vermaken op een luchtkussen, schminken en cakejes versieren. Kortom een gezellige en drukke ochtend. Laten we hopen dat door deze actie we ook weer nieuwe leden mogen begroeten.
  Verder speelden er veel ploegen op toernooien en daar waren we ook nog eens succesvol. De selectie kon nog volop oefenen en is druk met de voorbereiding op de competitie bezig. Helaas werd de 3-kamp iets beperkter maar het korfbalplezier was er niet minder om. 
  Ik wil een ieder die deze zaterdag mee heeft geholpen met de organisatie bedanken voor de inzet. Er is weer veel werk verzet!
  Dan de accommodatie. Er wordt hard gewekt aan ons clubhuis. Daar waar nodig zijn de gevelplaten vervangen en geschilderd. Onder begeleiding van de acco zal deze klus verder afgerond worden. Dankzij de actieve rol van Vincent Mars (dank hiervoor!), richting de Gemeente zal komende week aan de slotfase rondom het kunst- en natuurgras begonnen worden. Dit houdt onder mee in dat de fietsen fatsoenlijk geplaatst kunnen worden, het gras ingezaaid, en de bestrating verder afgemaakt. Ik zou willen zeggen eindelijk, we hebben er lang genoeg op moeten wachten.
  A.s. zaterdag gaat de competitie dan echt beginnen en ik wil alle ploegen veel sportief plezier toewensen.
   
  René Benning