• Van de voorzitter: 21 mei 2017
  Het seizoen is alweer bijna ten einde. Het lijkt allemaal zo snel te gaan. Afgelopen weekend streden 2 ploegen voor het kampioenschap, de E4 en de A2. De E4 kwam triomfantelijk terug en zowel zaal als veld kampioen. Gefeliciteerd met dit resultaat. De A2 had het moeilijk tegen Achilles. In een spannend slot werden de punten verdeeld en kan de A2 alsnog zaterdag tegen GKV kampioen worden. Ik reken op de steun van publiek.
  Ook was er de laatste thuiswedstrijd van de selectie. Traditiegetrouw gaat dit gepaard met afscheid, lager spelen etc. We nemen afscheid van Koen, Barbara, Arie, Aad en Terry. De redenen zijn verschillend maar we bedanken jullie voor de acteerprestaties op het hoogste niveau!
  Ook was er een bedankje voor de team-begeleiding. John, Wim en Willem, een drietal wat wekelijks dar waar nodig de selectie heeft gefaciliteerd. Dank en fijn dat doorgaan!
  Als bestuur zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de ledenvergadering. Ik roep hierbij dan ook de leden op om naar deze vergadering te komen. Het is in ons eigen belang dat we met elkaar in gesprek gaan over Die Haghe. Ik wil dan ook benadrukken dat je op deze manier invloed kunt uitoefenen op de toekomst van onze club. Ik reken op een grote opkomst!
  In het verlengde hiervan is het 100 jarig jubileum van Die Haghe. Op 1 april 2020 bestaat Die Haghe 100 jaar. Een mijlpaal wat we uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. Als bestuur zijn we bezig met de oprichting van een jubileumcommissie. Natuurlijk is er hulp nodig om acties, oftewel inkomsten, te genereren. Vind je het leuk om hier een bijdrage aan te leveren meld je bij het bestuur.
  De plenaire vergadering met Bestuur, TC. TB en JC is geweest. We hebben uitvoerig gesproken over samenwerking, communicatie, ledenwerving en financiën. Ook hebben we informatie en kennis kunnen delen.  Voor het komende jaar zullen we de doelstellingen verder uitwerken en synchroniseren. Hieruit zal het beleid uitgerold moeten worden. Een stevige klus maar wel een doelstelling voor de (middel)lange termijn. Speerpunten zijn vooral ledenwerving en financiën.
  Komend weekend Die Haghe got's talent en ik ben benieuwd wat er nog meer aan talent bij onze kinderen aanwezig is. Tot a.s. weekend!
   
  René Benning