• De reporter 12 februari 2017

  Voor u gezien…...
  ….de A1 dan maar weer.
  2 weken gelden schreef ik over de mooie resultaten van onze A1 en het op koers liggen van een kampioenschap. Deze week moest het dan maar gebeuren in de Zuidhage hal waar gelukkig veel supporters zaten.
  In de 1e helft een gespannen A1, veel fouten en slechte schoten, dat zag er niet goed uit. Maar gelukkig hebben jullie dit seizoen al meer laten zien om een wedstrijd weer om te zetten dus ik zat nog heel kalm op de tribune. In de 2e helft zag ik , misschien niet het beste korfbal, maar wel weer de passie en saamhorigheid waar jullie dit jaar zover mee zijn gekomen. De achsterstand werd al snel ingelopen en het welbekende erop en erover was weer eens een feit. Een prima 2e helft dus en de vreugde na het laatste fluitsignaal was terecht groot, de bloemen en medailles verdiend.
  Een knap zaalseizoen A1 en de promotie is heel belangrijk voor Die Haghe!!!!!
  Gefeliciteerd allemaal.

  Het 2e deed gelukkig wat het moest doen en dat was 2 punten halen en zich veilig spelen. Misschien niet groots maar de punten zijn zo belangrijk in deze fase! Top gedaan!
  Het 1e is dit seizoen een maat te groot voor de overgangsklasse en deze ploeg, waar hopelijk iedereen volgend seizoen weer bij is, liet ook nu weer zien dat ze de beste zijn. Ook al was dit niet de mooiste wedstrijd die ik mocht aanschouwen, er zaten weer heerlijke acties tussen en dat doet mijn korffbalhart toch wel heel goed!
  Bedankt voor het mooie seizoen mensen!
  Volgende week nog 1 thuiswedstrijd, er staat niets meer op het spel, maar wij als supporters gaan onze Victor natuurlijk een mooi afscheid geven. Wat een kanjer was ook hij, zeker dit jaar. Hij kiest nu voor zijn studie en zegt dus voorlopig even vaarwel. Wij gunnen Vic natuurlijk allemaal een mooie laatste thuiswedstrijd en ik bedank hem nu al voor de mooie jaren.
  Afscheid nemen we ook van de Houtrust volgende week. Op naar het Zuiderpark, maar eerst gaan we het 3e nog even kampioen zien worden, ook een prestatie die er mag zijn hoor. Met die promotie is de aansluiting van 3 naar 2 ook een feit. Top gedaan 3e! Nog even 2 punten halen, ik doe mijn best erbij te zijn.
  Hopelijk zie ik komend weekend nog wat jeugdigen.
  Veel success allemaal!


  Jullie reporter.