• Ontwikkelingen Tennis en SeniorenFit

  Bij deze een update van de tennis bij Die Haghe. Buurtsportcoach Art vd Velde, die vanuit de gemeentelijke sportstichting SWSDH bij ons aan de Baambruggestraat is geplaatst, om hier de jeugdtennis en Seniorenfit te ontwikkelen, is nu al weer 3,5 jaar vol aan de slag. En niet onverdienstelijk: sinds zijn aanstelling, zijn er constant diverse groepen jeugdtennis (gemiddeld 30 tot 40 kinderen uit de omgeving) en Seniorenfit (gemiddeld ook 50 tot 60 ouderen uit de wijk) actief!
  Door deze constructie, vind er een continue sportimpuls plaats in de wijk Leyenburg!

  Recent heeft Bart Voskuil zijn zogenaamde clubleiding-gevende rol overgedragen aan Dirk Jan Kiljan, die totaan de zomer 2017 deze rol vanuit de vereniging zal behartigen.
  Bart heeft deze functie altijd met zeer veel enthousiasme gedaan, en mede door zijn inzet is de buurtsportcoach bij Die Haghe al jaren een succes!
  Leidinggevende van Art bij SWSDH, dhr. Sten Verleg, schreef recent het volgende: "Bart heeft zich tijdens onze samenwerking vrijwillig ingezet als clubleidinggevende van Art van de Velde. Hierin was hij er altijd voor Art, vriendelijk en loyaal, maar ook kritisch met het oog op verbetering. Ik kijk terug op een geweldige periode waarin Bart altijd zeer betrokken was. Hier is St. Werkgever Sportclubs Den Haag hem dankbaar voor."
  Namens het bestuur van Die Haghe onderschrijven we dit van harte.

  Na de zomer van 2017 zal Joop Biegel de rol gaan overnemen van Dirk Jan. We gaan de aankomende maanden met Art verder nadenken over de volgende groei-stap voor de tennis en ouderenfit bij Die Haghe in 2017 en verder!
  Zie voor verdere info:
  Tennis: https://www.diehaghe.nl/jeugd-tennis/
  Seniorenfit: https://www.diehaghe.nl/fit-50/

  Art vd Velde, Dirk Jan Kiljan, Joop Biegel.