• Nieuws sponsorcommissie, 11 januari 2017

    Met veel enthousiasme kunnen wij mededelen dat wij nu echt het stokje hebben overgedragen aan een nieuwe sponsorcommissie. Vanaf december jl. hebben wij onze werkzaamheden als leden van de sponsorcommissie overgedragen aan de nieuwe leden tw. Nienke Hoogeveen, Suzanne Mol, Roy Lampe en Suzan Loorij. Wij hebben de afgelopen jaren met veel plezier de sponsorcommissie van Die Haghe vertegenwoordigd. 

    Wij zijn blij dat wij vier nieuwe enthousiaste mensen hebben kunnen vinden voor de sponsorcommissie en wensen onze opvolgers veel succes toe. Kyra Rietbroek begeleidt de komende tijd de nieuwe commissie vanuit haar bestuursfunctie. 

    Verder willen wij jullie informeren (voor wie het nog niet had gezien) dat de kleding van Die Haghe tegenwoordig online besteld kan worden. Ook is betaling via Ideal nu mogelijk. Bluesport & Workwear heeft voor ons een eigen pagina aangemaakt met de kleding/tassen e.d. die besteld kunnen worden http://shop.bluesportenworkwear.nl/diehaghe/. Mocht er behoefte zijn aan andere artikelen laat dit dan weten aan de sponsorcommissie. In overleg kunnen we dan altijd bekijken of dit kan worden toegevoegd aan het assortiment.

    Goede geel-zwarte groet,

    Sonja Ling, Kyra Rietbroek en Bart Voskuil