• Van de Voorzitter, 11 december 2016

  Een periode waarin we korfbal afwisselen met de feestdagen zoals Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw. Ik was getuige van de komst van de Sint bij Die Haghe. De Kangoeroes, E en F ploegen hadden een gezellige avond, georganiseerd door de feestcommissie. Daarna een door de evenementencommissie verzorgde feestavond met maar liefst 180 bezoekers. Beide commissie dank voor de organisatie.
  Natuurlijk werd er ook gekorfbald. Er waren wisselende resultaten met wel de opvallende  overwinning van het eerste. Door met 14-32 te winnen en de resultaten van de concurrentie staan we met 3 punten los van Wit-Blauw. Dit belooft een interessante strijd in de Overgangsklasse C te worden. Kijkend naar de standen heeft een aantal ploegen nog punten nodig. Het 6e, B2, D1, D2, F2 zullen nog hard moeten werken om de winst binnen te halen, ik heb daar alle vertrouwen in.
  Als Bestuur zitten we uiteraard ook niet stil en vergaderen we komende week nog. Dit keer zonder agenda, maar wel een  terugblik op afgelopen half jaar. Wat hebben we in deze periode bereikt en waar moet er nog aandacht voor zijn? Natuurlijk kijken we ook vooruit en zullen we met elkaar die zaken gaan benoemen die de aandacht behoeven. Ik zal, bij gelegenheid, over deze uitkomsten weer rapporteren. Wat we ook van plan zijn is om een plenaire vergadering voor te bereiden met Bestuur, TB en JC. Doel hiervan is om wederzijdse verwachtingen te benoemen, taken en verantwoordelijkheden te bespreken, beleid uit te stippelen. Wij hopen hiermee met het kader eenzelfde idee ten aanzien van de invulling van alle (beleids) taken te creëren. Wordt dus vervolgd.
  Iedereen zal de komende weken druk zijn met de voorbereidingen van de kerstdagen. Graag tot ergens in de zaal.
   
   
  René Benning