• Kampreünie

  Het is alweer een tijdje geleden, maar wat was het kamp afgelopen jaar gaaf! Het is altijd leuk om even met z’n allen weer even terug te gaan naar die week en dat doen we op vrijdag 25 november. De kampfilm is weer super!

  Waar?
  De reünie is in de kantine. Het begint om 18.30 uur en duurt ongeveer tot 20.30 uur.
  Voor wie?
  De reünie is voor iedereen die mee is geweest. Maar ook zusjes, broertjes, vaders, moeders en iedereen die je maar wil laten zien hoe leuk het was op kamp is welkom. 

  Op de kampfilm zie je of je gek hebt gedaan. Hoe goed je kan dansen. Dat je heel goed kan helpen met afwassen, aardappels schillen en ramen wassen. Je kan laten zien hoe netjes je eet. Dat je op het kamp nooit snoept. En dat je altijd op tijd naar bed gaat! 

  Ben je nog nooit mee geweest en ben je benieuwd wat er gebeurt tijdens het Die Haghe kamp, dan ben je ook welkom om te komen.

  Groetjes van de kampstaf!