• Haagse Korfbaldagen

    Dit jaar vinden van 27 oktober tot en met 5 november weer de Haagse Korfbaldagen plaats. Op de site http://www.haagsekorfbaldagen.nl vind je alle informatie waaronder natuurlijk het programma.
    Ook de selectie en de A1 van Die Haghe nemen deel aan dit evenement. Een mooie gelegenheid dus om toch een aantal mooie korfbalwedstrijden te zien, vooruitlopend op de zaalcompetitie.

    Naast het korfballen besteed de organisatie ook aandacht aan andere dingen. Zo is er een danswedstrijd voor de jeugd waarbij je als dansteam een filmpje moet insturen. Het voorbeeld van de dans vind je op de Facebookpagina van de Haagse Korfbaldagen. Er moet wel snel worden gehandeld want de inschrijving sluit op 24 oktober.

    Ook organiseert het KNKV op 5 november van 10:00 uur tot 12:00 uur een informatiebijeenkomst waarin vragen en tips over de invulling van het technisch beleid naar voren komen. Deze bieden nuttige handvatten voor het creëren van technisch beleid. Zowel trainers als trainer-begeleiders en leden van de technische commissie worden uitgenodigd om deel te nemen. Aanmelden kan door een mail te sturen aan info@haagsekorfbaldagen.nl