• Berichtje van de wedstrijdsecretaris voor de jeugd

    Zodra het oefenprogramma bekend is komt dit op de site.

    Afgelopen zaterdag was de laatste veldronde voor de zaal. In best nog lekker weer. Een paar druppels maar ’s middags zelfs nog een zonnetje. De resultaten tot nu toe zijn wisselend. De A1 doet precies wat ze moeten doen. De wedstrijden die gewonnen moeten worden zijn gewonnen. Zij staan netjes in de middenmoot. De A2 heeft leuke wedstrijden gespeeld. Phoenix A2 is hier de kampioen geworden. De B1 speelt ook goed. Alleen de wedstrijden tegen PKC en Fortuna werden niet gewonnen. De rest wel. Soms spannend en soms makkelijk. De B2 heeft het goed gedaan. De B2 is een jonge ploeg. Zij zijn netjes 2de geworden. De C1 heeft het moeilijk. Ook de C1 is een jonge ploeg en heeft te maken met sterke tegenstanders. Goed blijven trainen en hard werken met z’n allen, dan worden er meer punten gepakt. De C2 heeft het prima gedaan. Zij zijn in de poule 2de geworden. Leuk is dat Alice al prima meedoet. Ga zo door allemaal! De D1 heeft het zwaar in de hoofdklasse. Blijf vooral goed trainen en probeer zo veel mogelijk te leren. De D2 is kampioen geworden. Superknap hoor met zo veel nieuwe kinderen. De E1 heeft leuke wedstrijden gespeeld. Soms gewonnen en een paar keer verloren. Een mooie 3de plaats was het eindresultaat. Voor de E2 geldt hetzelfde. Soms werd er met hele grote cijfers gewonnen en helaas werden ook een paar wedstrijden verloren. Maar ook hier is een 3de plaats prima. De E3 was iets te hoog ingedeeld, maar jullie deden super je best en er werd zelfs nog 1x gewonnen. Ook de E4 was te hoog ingedeeld. En hebben in het begin veel verloren, maar als je goed je best blijft doen, dan zie je dat je de laatste 2 wedstrijden nog wint. Prima gedaan hoor! De F1 had tot dit weekend nog een kleine kans om kampioen te worden. Zij moesten dan winnen van Refleks. Het was wel een goede wedstrijd, maar Refleks was iets beter en won. Zij zijn dus terecht kampioen. Jammer, maar misschien lukt het in de zaal….. De F2 speelt leuke wedstrijden, maar zij hebben een beetje moeite met doelpunten te maken. Goed oefenen op raak schieten en dan komen er vanzelf meer overwinningen. Alle invallers bedankt tot nu toe en ik hoop dat in de zaal weer iedereen klaar staat om te helpen.