• 2e Deel Voorbereiding Selectie Die Haghe

  Dinsdag 23 augustus werd er voor het eerst gespeeld op de nieuwe kunstgrasvelden aan de Baambruggestraat. Nadat iedereen het veld geïnspecteerd had en de oude palen nog eenmalig gebruikt moesten worden was iedereen klaar om aan te treden tegen KVS.  Het 2e mocht aftrappen. Een wat onwennige pot maar ook KVS 2 ging aan de zegekar van dit prille seizoen. Het 1e begint ook steeds meer z’n draai te vinden en speelde in de slotseconde gelijk om zo de eerste avond op het nieuwe veld goed af te sluiten.

   Dan komt dat moment waarop er keuzes binnen de selectie gemaakt moet worden. Voor de trainers lastige momenten. Uiteindelijk gaat de selectie dit seizoen spelen met de dames Annemiek, Kelly, Rowena, Marit, Nienke, Suzanne, Barbara, Julia, Zinzi en Jill en met de volgende heren Mark, Victor, Jeroen, Arie, Cliff, Jaimy, Koen, Robin, Sijmen en Bas

   Op donderdag nog 1x lekker getraind waarop de selectie naar de Ardennen vertrok voor een trainingsweekend. Eenmaal aangekomen in Ouren stond daar een sfeervol complex die perfect heeft gediend als uitvalsbasis voor de activiteiten. Zondagavond kwam de selectie moe maar voldaan thuis.

   Dinsdags stond Futura alweer voor de deur. De buren waar wij de eerste kunstgrastraining van dit seizoen hebben mogen afwerken. 2 kende een prima generale door met grote cijfers te winnen. 1 begon wat stroef aan de wedstrijd maar wist uiteindelijk ook een dikke uitslag neer te zetten.

   Indien u de Selectie van Die Haghe aankomende zaterdag wil bewonderen moet u uw navigatiesysteem instellen op Kampen. DOS Veltman zal daar worden bestreden.

   Mocht u niet naar Kampen afreizen, dan kunt u de selectie de volgende week in de topper tegen Sporting Delta bewonderen.

   Caldonia