• Indeling sponsorshirts

  Als het goed is heeft een aantal mensen nog een complete set shirts in zijn of haar bezit. Zaterdag gaan de eerste wedstrijden van start. Willen jullie er deze week voor zorgen dat de shirts bij het juiste team terecht komen. Hieronder zie je welk team welke sponsor voor dit seizoen heeft. Aan degene die de shirts in het bezit heeft het verzoek om de shirts door te geven aan de trainer/coach van het betreffende team. Aan een bekende ouder van het team geven is ook prima, maar hou elkaar dan even op de hoogte.

   

  Indien er bijzonderheden zijn, zoals beschadigingen/verkleuringen, aan de shirts of dat er shirts ontbreken dan hoor ik het graag zo spoedig mogelijk. Dan kunnen we nog bekijken wat er mogelijk is. Iedereen vindt het toch leuk om in een mooi shirt te spelen en ook richting onze sponsors is het belangrijk dat de teams er netjes bij lopen. Ook als er nog vragen zijn dan hoor ik het graag. Je kunt mij bereiken door een mail sturen naar: kyra.rietbroek@gmail.com

   

   

  Overzicht shirtsponsors seizoen 2016-2017

       
           

  Team

  Sponsor

   

  Team

  Sponsor

  Selectie

  Bluegroep/Framesport

   

  C1

  Autobedrijf Korporaal (Maurice Out)

  3e

  Badoux fietsen

   

  C2

  Actie-Inkt (Bas v/d Heuvel)

  4e

  Van den Bosch Hoveniers

       

  5e

  Fysiopraktijk Prins Hendrikstraat

   

  D1

  Bokumo (Eelco van Groen)

  6e

  Davo Peugeot

   

  D2

  Danny de Roo (Rob Knuist)

  7e

  Bolexa onderhoud

       
       

  E1

  Facility Branding (Jennifer Out)

  A1

  Facility Branding

   

  E2

  Cyprus Grillroom (Ginette Ingosi)

  A2

  Edelburijn (Willem Kipp)

   

  E3

  VDP Administraties (Lexa Boersma)

       

  E4

  VDP Administraties (Tim Canninga)

  B1

  Bokumo (Erik Snaphaan)

       

  B2

  VDP administraties (Astrid Brouwer)

   

  F1

  Primera de Driehoek (Mara v/d Veer)

       

  F2

  Primera de Driehoek (Jeffrey de Ru)